Er du en dyktig og engasjert håndverker?

Stillingstittel: Kontroll/service røykeluker  

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

0

Viktigste arbeidsoppgaver vil være kontroll og service av:

• Røykluker.

• Røykelukesentraler

• Ved behov hjelpe Lås & Beslag /Svakstrømavdelingen.

• Gi tilbud til kunde på nye produkter og organiser installasjon ved bytte av luker.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende: 

• Erfaring med løsninger og produkter innen røykeluker, ventilasjon, lås, dørmontasje, adgangskontroll, alarmsystemer, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer

• Relevant fag-/svennebrev slik som låsesmed, mekaniker, byggfag, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker, rørlegger, sveiser, ol og fagbrev generelt vil være en fordel. 

• Førerkort klasse B

• Skriftlig og muntlig norsk/engelsk

Motivasjon, interesse og læringsvilje kan veie opp for manglende formell kompetanse om du ellers har de rette egenskapene. Vi vil gi deg opplæring for å kunne utføre jobben.

0

Hva som må til for å lykkes i stillingen

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Som vår representant utad, er ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. 

Hva vi kan tilby deg som ansatt

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kunnskapsrike kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser. Firmabil, fri telefon/abnm, pc, relevant verktøy til jobben, bonusordning og god pensjonsordning, teambuilding/sosiale tilstelninger og firmaturer. 

Om EL-Experten

 Vi har solid kompetanse etter mange år i faget med prosjektering, ingeniørtjenester og installasjon av elektrisk utstyr og materiell. Vi er totalleverandør av elektriske anlegg, både sterk- og svakstrøm i boliger, kontor, butikker, landbruk, industri, maritime installasjoner og fartøyer. Vi er 45 ansatte, og har behov for flere dyktige medarbeidere. Vi er opplæringsbedrift, og kan tilby opplæringsløp for flere fagbrev. Ordinære lærlinger og voksenlærlinger.  

Arbeidssted er Egersund og markedsområde Stavanger -Kristiansand.

Noe reiseaktivitet må regnes med. 

Vårt primære markedsområde er Dalane kommunene.

Tiltredelse snarest.

Send en kort søknad til stilling@el-experten.no 

 

For spørsmål eller utfyllende informasjon, ta kontakt på stilling@el-experten.no eller  

Charles Svendsen på telefon: 977 84 664

KLIKK HER FOR Å SØKE NÅ