Er du en dyktig, nøyaktig og engasjert håndverker?

0

Stillingstittel: Låsmontør/Låsesmed

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

0

Vi søker etter en montør - lås og beslag, som vil jobbe med installasjon og service.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kunnskapsrike kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser. Firmabil, fri telefon/abnm, pc, relevant verktøy til jobben, bonusordning og god pensjonsordning, teambuilding/sosiale tilstelninger og firmaturer.  

Stillingen rapporterer til avdelingsleder.

Viktigste arbeidsoppgaver vil være installasjon og service av

• Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

• Elektromekaniske produkter.

• Dørautomatikk og elektromekanisk lås, adgangskontroll.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende

• Erfaring med løsninger og produkter innen lås, dørmontasje, adgangskontroll, alarmsystemer, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer

• Relevant fag-/svennebrev slik som låsesmed, mekaniker, byggfag, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker og fagbrev generelt vil være en fordel. 

• Plettfri vandel. 

• Førerkort klasse B

• Skriftlig og muntlig norsk/(engelsk) 

Motivasjon, interesse og læringsvilje kan veie opp for manglende formell kompetanse om du ellers har de rette egenskapene. Vi vil gi opplæringen som trengs for stillingen.

0

Hva som må til for å lykkes i denne stillingen

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Som vår representant utad, er ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.   

Om EL-Experten

 EL-Experten har solid kompetanse etter mange år i faget med prosjektering, ingeniørtjenester og installasjon av elektrisk utstyr og materiell. Vi er totalleverandør av elektriske anlegg, både sterk- og svakstrøm i boliger, kontor, butikker, landbruk, industri, maritime installasjoner og fartøyer. Vi er 50 ansatte, og har behov for flere dyktige medarbeidere. Vi er opplæringsbedrift, og kan tilby opplæringsløp for flere fagbrev. Ordinære lærlinger og voksenlærlinger.

Stillingen sorterer inn under Svakstrømavdelingen. 

Arbeidssted er Egersund og markedsområde Stavanger -Flekkefjord-Tonstad.

Vårt primære markedsområde er Dalane kommunene.

Tiltredelse snarest.

For spørsmål eller utfyllende informasjon, ta kontakt på stilling@el-experten.no eller  

Charles Svendsen på telefon: 977 84 664

KLIKK HER FOR Å SØKE