Elektriker

0

Stillingstittel: Elektriker

 Frist: Snarest

 Ansettelsesform: Fast

 

 I denne stillingen vil du jobbe med planlegging og gjennomføring av varierte og spennende installasjons og service oppdrag.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kunnskapsrike kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser. Firmabil, fri telefon/abnm, pc, relevant verktøy til jobben, bonusordning og god pensjonsordning, teambuilding/sosiale tilstelninger og firmaturer.  

Arbeidsoppgaver vil være installasjon og service av:

• Bolig

• Næring og industri

• Prosjekter

• Renoverings oppdrag

 

Kvalifikasjoner:

• Fagbrev som elektriker (gr. L.)   

• Relevant erfaring fra tidligere stillinger.

• Førerkort klasse B 

• Skriftlig og muntlig norsk/(engelsk)  

  

Hva som må til for å lykkes i stillingen

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Som vår representant utad, er ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.  

 

Om EL-Experten

 Vi har solid kompetanse etter mange år i faget med prosjektering, ingeniørtjenester og installasjon av elektrisk utstyr og materiell. Vi er totalleverandør av elektriske anlegg, både sterk- og svakstrøm i boliger, kontor, butikker, landbruk, industri, maritime installasjoner og fartøyer. Vi er 45 ansatte, og har behov for flere dyktige medarbeidere. Vi er opplæringsbedrift, og kan tilby opplæringsløp for flere fagbrev. Ordinære lærlinger og voksenlærlinger. 

 

Arbeidssted er Egersund. Vårt primære markedsområde er Dalane kommunene.

Tiltredelse snarest.

For spørsmål eller utfyllende informasjon, ta kontakt på stilling@el-experten.no eller

Charles Svendsen på telefon: 977 84 664

KLIKK HER FOR Å SØKE